top of page
the studio novae.png

Studio Novae is een daglicht studio in een voormalig klaslokaal van de oude school 'Nova College' op de Planetenlaan in Haarlem. De naam is hier dan ook van afgeleid en betekent 'nieuwe ster'. Een plotseling opvlammende ster als gevolg van een explosieve uitbarsting zoals bij de flits van je camera. 

Hoge ramen, oude details en genoeg ruimte om prachtig beeldmateriaal te schieten. Magisch lichtinval geeft de hele dag door net een ander bijzonder effect in de ruimte. De studio is te gebruiken door fotografen en videografen, maar is zeker ook geschikt om workshops, presentaties, of andere sessies te geven. 

 

Een volledig ingerichte studio met een combinatie van vintage

meubelen en mooie moderne items geeft de studio een unieke touch. Niet te gelikt, sfeervol en met karakter, maar toch ook clean met

genoeg ruimte voor eigen inbreng. 

 

Je kunt naast het huren van alleen de studio je bezoek ook uitbreiden met extra’s zoals het huren van een fotograaf, een videograaf, een visagist of het gebruik maken van verschillende achtergrond

papier rollen. 

Ben je benieuwd naar de ruimte en zou je vooraf de studio graag even vanbinnen ervaren? Maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging bij ons in studio Novae.

De daglichtstudio straalt rust uit, geeft een huiselijke sfeer en is de perfecte achtergrond voor veel verschillende doeleinden.

bottom of page